Om støtteforeningen

Den positive udvikling kommer af din støtte

Dit bidrag er med at støtte den positive udvikling i friskolen og børnehuset. Det er obligatorisk for alle familier i friskolen og i børnehuset at være medlemmer af støtteforeningen. Se nedenfor hvordan medlemskabet fornys hvert år.

Støtteforeningen spørger ind imellem efter praktisk hjælp. Vi forventer, at man som forældre bidrager til dette – på den ene eller anden måde. Alle opgaver – store som små – er lige vigtige. Vi er for eksempel med til servering ved arrangementer i Messecenter Herning (Sporten 2019, Store firmajulefrokoster og koncerter) og vi samler skrot-jern ind. Kagebagning, indsamling af genbrugs-lopper ect. er også vigtige opgaver.

De indsamlede penge går til ekstra-ønsker fra friskolen og børnehuset – og pengene går direkte til børnene. Vi har blandt andet støttet en tarzanbane på sportspladsen og legeredskaber til legepladsen i skolegården (begge del i øvrigt til glæde for hele byen), madpakkehus på børnehavens legeplads, computere og interaktive tavler, elevmøbler, de årlige lejrskoler og studieturen til Berlin.

Medlemskab af Herborg Friskoles Støtteforeningen koster årligt 150 kr. for en familie.
Medlemskabet er obligatorisk for alle familier med tilknytning til Herborg Friskole og/eller Børnehuset. Husk venligst at forny medlemskabet hvert år før Støtteforeningens generalforsamling. Tak.

Alle med interesse i Friskolen og Børnehuset er velkommen til at melde sig ind.
Klik på linket og betal via http://www.6910herborg.dk/St%C3%B8tteforening
Tak til alle, der støtter os.
Kontakt venligst støtteforeningen direkte, hvis der er spørgsmål. https://herborg-friskole.dk/stotteforening/bestyrelsen

Hvad kan Herborg Friskole tilbyde dit barn

Se nedenstående og læs mere om hvad vi kan tilbyde dit barn på vores friskole