Forældreopgaver

Forældrene bidrager til den gode atmosfære

Vores elever vokser op med mange glade og hyggelige dage, hvor de og deres forældre har bidraget med f.eks. rengøring og arbejdsdage. Eleverne oplever forældrene være sammen om praktiske opgaver på deres skole. Det giver kendskab til hinanden, og det giver medejerskab – og dette er i høj grad med til at styrke fællesskabet på skolen og trivsel for den enkelte elev.

Det er obligatorisk for alle forældre at deltage i:

  • En rengøringsdag hvert år. Bestyrelsen indkalder.
  • Årgangsopgaverne på den årgang, hvor man har børn. Klasserepræsentanterne er tovholdere og kontakter skolen, når det arrangement, hvor man skal hjælpe, nærmer sig.
    Klik på linket og læs mere: Årgangsopgaver

Bestyrelsen planlægger ligeledes hvert år en arbejdsdag. Denne dag er frivillig for forældre. Vi opfordrer dog til, at familierne så vidt muligt deltager. Dette er også en hyggelig dag og der er også ‘små’ vigtige opgaver, der ikke kræver en masse fysik.

Støtteforeningen mangler ind i mellem praktiske hænder og sender besked ud. Skolen henstiller til, at forældrene ind i mellem giver et hånd med.

Som forældre har du ligeledes mulighed for en større grad af indflydelse f.eks. gennem friskolens bestyrelse eller vores støtteforening.

Hvad kan Herborg Friskole tilbyde dit barn

Se nedenstående og læs mere om hvad vi kan tilbyde dit barn på vores friskole