Derfor valgte vi Herborg Friskole

Jørgen og Charlotte Ritterbusch Kaasgaard

Vi  bor lige uden for Herborg, hvor vi driver en gård med malkekøer. Vi har 4 børn, Maj 18 år, Sofie 8 år, Camilla 6 år og Helene på 2 år. Charlotte arbejder sideløbende som fysioterapeut og er ligeledes formand for friskolens bestyrelse. Vi har valgt, at vores børn skal gå på Herborg friskole, fordi det er vigtigt for os, at vores børn går i en lille klasse, hvor der tid til den enkelte elev. At børnene leger på tværs af årgange. Power, udeskole og cooperative learning giver en aktiv og varieret skoledag. Derudover er der et fleksibelt læringsmiljø, med korte beslutningsveje.

Susanne Bech Jensen og Christian Jensen

Vores søn Emil startede på Herborg skole i slutningen af 4. Klasse. Vi valgte at flytte ham fra den skole, han gik på, da han havde det meget svært der. Allerede fra første besøg på skolen mærkede vi roen og de trygge rammer. Et sted hvor der er plads til forskelligheder, og hvor hvert enkelt barn bliver set, hørt og bemærket. Og det er både blandt børn og voksne! Vi faldt for skolen, og den glæde vi og vores børn mærker hver gang vi kommer der, er slet ikke til at tage fejl af! Vi valgte efterfølgende, at lillebror Pelle skulle starte på skolen i første klasse, og det har vi bestemt ikke fortrudt siden. Vi vil også nævne, at fagligheden bestemt også er høj. Det kan mærkes, at den enkelte elev mødes på det niveau, som eleven ligger på. Der ser vi det som en fordel, at klasserne er slået sammen.

Trine Lodberg

Jeg hedder Trine, og jeg arbejder på friskolen, fordi det er den bedste arbejdsplads i verden. Jeg har glade kollegaer, underviser dejlige børn og har god opbakning til det jeg brænder for. Her er ikke langt fra ord til handling, og jeg har de bedste betingelser for at give eleverne en god undervisning, og at se den enkelte elev og dennes styrkesider.

Tommy Jørgensen og Vibeke Fruergaard Poulsen

Vi valgte Herborg friskole til vores datter, da skolen er en lille skole med god tid til den enkelte elev.
De små klassekvotienter og samarbejde på tværs af årgange giver et godt socialt sammenhold for alle skolens elever.
Vi har en datter der trives både fagligt og socialt, så hvad mere kan man ønske sig?

Tommy Møller Kristiansen og Lisbeth Søby Kristiansen

Jeg (Lisbeth) er født og opvokset i Herborg, hvor også min morfar, min mor og jeg selv har gået i skole, og nu går Nikolaj, Adam og Viktor også her. Tommy flyttede til Herborg i 4. klasse, hvor han gik på Herborg skole. Det var ganske naturligt for os, at vores børn skulle gå i skole her, da vi ser alle fordelene ved en lille skole. Alle elever bliver hørt og set mere.