Musical

Et af årets højdepunkter er Herborg Friskoles musical, hvor hele skolen er sammen om at sætte en flot forestilling op. Det er et fantastisk øjeblik - hvert år - når alle elever står i lyset på scenen og sammen giver alt, hvad de har i sig.

I vores musical-uge bryder vi de vante rammer og eleverne prøver kræfter med andre sider af sig selv. Det kræver både disciplin, samarbejde og kreative løsninger, når forestillingen skal formes. Det kræver i lige så høj grad, at eleverne lytter og er nærværende. Der vindes mange små, personlige sejre i vores  musical-uge og samtidigt får fællesskabet en ekstra indsprøjtning.

Elever, forældre og andre gæster mødes på festaftenen til spisning og samvær mens hele skolen sitrer af forventningsfulde, glade og stolte elever. Jo, friskolens årlige musical er et vigtigt samlingspunkt for hele skolen.

musical