7./8. KLASSE

Vi har tilrettelagt et 7.-8. Klasses forløb med fokus på høj faglighed, trivsel, ungemiljø og fælleskab og
kan tilbyde elever, der afslutter 6. Klasse på en af vores naboskoler, at fortsætte deres skolegang her. Vi har god erfaring med at få elever fra flere forskellige skoler til at finde sammen i nye relationer med vores egne elever. Eleverne møder hinanden inden skolestart og som oftets er nye bånd knyttet allerede inden eleverne begynder i skolen efter sommerferien. Mange af vores elever fortsætter på efterskole og derefter på en gymnasial eller enhversrettet uddannelse. Vi samarbejder med andre fri- og efterskoler og vi kan på den måde tilbyde et attraktivt skoleforløbet med solid undervisning, fællesskab og masser af oplevelser.
De ældste klasser er hvert år bærende i vores musical - hvad enten det drejer sig om musik, skuespil eller lys-/lydteknikken.
8. Klasse afsluttes med en studietur, hvor eleverne skal ud og stå på egne ben og prøve kræfter med deres sprogfærdigheder.